Gemeentedag


HomeGemeentedag

Gemeentedag VEG Oldebroek

 

PROGRAMMA GEMEENTEDAG ZATERDAG 4 SEPTEMBER

Voor iedereen die zich heeft aangemeld:

Hallo broeders, zusters, jongens en meisjes. Hartelijk welkom op de gemeentedag. Om het leuk èn veilig te houden hebben we dit jaar een aantal extra aandachtspunten om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. We vragen jullie dringend om de instructies van mensen met Gele/Oranje Hesjes op te volgen. Ook voor vragen kan je gedurende de dag bij hen terecht.

Vorderingen van de Orgel Renovatie

Als je de vorderingen van de orgel renovatie wilt bezichtigen dan kan je bij de ingang van het terrein een kaartje meenemen hiervoor. Op het kaartje staat een nummer. Zodra we dit nummer omroepen wordt je verzocht om via de nooduitgang aan de achterkant van de kerk naar binnen te lopen richting het orgel. De toelichting wordt gegeven door Bert-Jan vd Weerd en is vanaf 18.00 dus na het eten.

Start wandeltocht en fietstocht vanaf 14.00

De route kun je afhalen bij de fietsenstalling voor de kosterswoning
Inloop vanaf 16:00 (deelnemers warm koud buffet)
Je kan doorlopen naar het deel van het parkeerterrein achter de kosterswoning waar de cateringafdeling met koffie, drinken en iets lekkers voor jullie klaar staat. Op dit deel van de parkeerplaats kun je gezellig elkaar ontmoeten. Respecteer hierbij de 1,5 meter regel.

NOG NIET IN DE TENTEN OF KERK GAAN ZITTEN OF LOPEN.
– Rond 16.30 zullen we beginnen met de opening door Peter Hartkamp en het zingen van een aantal liederen. Dit alles ook op hetzelfde deel van de parkeerplaats.

Warm en koud buffet vanaf 17:00

– Rond 17.00 krijgen jullie op aanwijzingen van de mensen met de gele/oranje hesjes, een plek toegewezen in de tenten of in de kerk waar we het eten geserveerd gaan krijgen.
– Triple F gaat per groep naar een zaal in de kerk.
o Groep 1 voorste deel Jeugdhonk
o Groep 2 voorste deel Leerhuis
o Groep 3 achterste deel Jeugdhonk
o Groep 4 achterste deel Leerhuis

Blijf tijdens het eten zoveel mogelijk zitten. Jullie worden bediend per tafel door één en dezelfde serveerster. Triple F wordt ook bediend en blijven dus in hun zaal. Na een half uurtje zullen we het springkussen wel weer aanzetten zodat kleine kinderen eventueel van tafel kunnen om te spelen.
Na het eten (rond 18.00)
Na afloop van de maaltijd kunnen jullie, zodra jullie daar aan toe zijn, de tent of kerk verlaten en weer terugkeren naar het deel van de parkeerplaats achter de kosterswoning. Hier is een lekker ijsje of bakje koffie als toetje. Daarnaast is er weer de mogelijkheid om gezellig in gesprek te gaan met mede broeders en zusters.
Rond 19.00 is het een open einde van het gezellig samenzijn.

Toiletten

Er geld richting de toiletten éénrichtingsverkeer. De route is via de achterkant van de kerk de grote hal inlopen en via de achterkant bijgebouwen er weer uit. Er staan buiten pijlen op de grond die de route aangeven.
We vragen u rekening te houden om een bijdrage te leveren in de kosten.
De welbekende groene melkbus zal op een zichtbare plek aanwezig zijn.

Het programma kunt u hier downloaden.

We wensen u een fijne en gezellige Gemeente dag toe !