Jeugddiensten


HomeJeugdJeugddiensten

Leuk dat je wat meer wilt weten over de JDC (Jeugd Dienst Commissie) en ons werk!

Kerkdiensten hoeven niet saai te zijn en dat geldt zeker voor onze jeugddiensten. Die zijn net even anders. Als jeugddienstcommissie organiseren wij 9/10 jeugddiensten per jaar. Daarnaast worden er nog 2 diensten georganiseerd in samenwerking met de jongeren van de gemeente zelf, de Vejo, of de huiscatechese.

Wij willen graag jeugddiensten organiseren voor zowel jongeren van onze eigen gemeente als die daarbuiten. Ons motto is dat de diensten vóór en dóór jongeren worden georganiseerd. Dit betekent dat er bij elk onderdeel van de dienst nagedacht wordt over hoe dit overkomt op jongeren. Steeds opnieuw wordt er gezocht naar manieren waarop jongeren God kunnen ontmoeten en hun geloof kunnen verdiepen. Dit doen we door sprekers uit te nodigen die zich op jongeren richten, en daarnaast variëren we veel van theater tot dans en van zangers tot praisebands. Tijdens deze diensten worden er liederen uit de Opwekkingsbundel gezongen en is er begeleiding door een begeleidingsband of -combo.

Wil je meer weten over de invulling van de diensten? Houd dan onze aankondigingen op de posters in de gaten en volg ons op Facebook of Instagram.