Vrij Evangelische Gemeente Oldebroek

Jeugd

De Vrije Evangelische Gemeente heeft diverse clubs voor jongeren zoals Zondagschool, Catechisatie,  Triple F, UNO Bijbelstudie groep, VEJO,  Meer Dan Dit, Vakantiebijbelweek, Creche en Jongerpastoriaat.

Nieuws rondom de jeugd

FacebookTwitterWhatsAppLinkedInEmail

Zondagschool

De kinderen het evangelie vertellen. U doet dit thuis, wij doen dit tijdens het zondagsschooluur, voor ieder kind op eigen niveau.

Lees meer

Catechisatie

Voor alle jongeren 12 t/m 15 jaar is er in Oldebroek huiscatechese. Voor degenen die 16 jaar en ouder zijn wordt er in de kerk 1 x in de 14 dagen op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur catechese gegeven.

Lees meer

Triple F

 12-13 jaar Met ingang van het seizoen 2017-2018 zijn we begonnen met het ‘jeugdwerk nieuwe stijl’. Dit jeugdwerk heeft de naam Triple F gekregen. De 3 F’s staan voor Faith (geloof), Fun (plezier) en Friendship (vriendschap). Dat is precies wat we graag willen bereiken met het nieuwe jeugdwerk. In feite is Triple F een vervanging […]

Lees meer

Jeugddiensten

Kerkdiensten hoeven niet saai te zijn en dat geldt zeker voor onze jeugddiensten. Die zijn net even anders.

Lees meer

Vakantiebijbelweek

Het was 3 dagen feest in en om het Kulturhus voor de vakantiebijbelweek. Het thema dit jaar was: “Té Gek!”.

Lees meer

Creche

Tijdens de morgendienst is er crèche voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Vanaf 9.15 uur kunnen de kinderen worden gebracht in de units achter het kerkgebouw.

Lees meer