Stille Week 2022


HomeStille Week 2022

Stille week

Vorig jaar hebben we voor het eerst een ‘stille week’ georganiseerd in de week voor Pasen. Veel mensen vonden het erg fijn om op deze manier de week voor Pasen te beleven. Dit jaar willen we deze week weer van harte bij u aanbevelen. De voorbereidingen waren al in volle gang toen de maatregelen wat betreft covid 19 zo goed als opgeheven werden, vandaar dat dit jaar de week weer online te volgen is. Met uitzondering van de bidstond op donderdag en de dienst op Goede Vrijdag. Deze twee zijn zowel live in de kerk mee te beleven, als online.

We nemen u deze week mee door de laatste tijd van Jezus op aarde. We bekijken dit vanuit de ogen van verschillende personen. Maria de moeder van Jezus, Judas, Pilatus, Petrus en nog meer personen. We doen dit met het magazine ‘Passie’ van Cees Scholten van Scholten Uitgeverij.

Wilt u deze week met ons meebeleven? Dan kunt u dat doen via YouTube VEG Oldebroek. We steken iedere avond een kaars aan. Het zou mooi zijn als u thuis ook een kaars aansteekt, zodat we de verbondenheid van het licht mogen voelen en zo het licht door kunnen geven aan elkaar.

Medewerking wordt verleend door verschillende mensen uit onze gemeente. Er wordt voorgelezen, gezongen en er zijn korte interviews met mensen over de stille week en Pasen.

Liefdevolle groet van de Stille Week commissie,

Agnes Groeneveld

Anja Kruithof

Kasper Kruithof

Nienke van Norel