Pre Marriage Course


HomePre Marriage Course

Uitnodiging Pre Marriage Course 2024


Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan is de Pre Marriage Course wat voor jullie!

In het nieuwe jaar starten we weer met een Pre Marriage Course. Hierbij willen wij jullie graag op de hoogte brengen van de meerwaarde van deze cursus en uitnodigen om hieraan deel te nemen.

De Pre Marriage Course wordt al jaren door heel het land heen gegeven in restaurants, buurthuizen, kerken en woonkamers. Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van de relatie. In vijf bijeenkomsten leer je elkaar en jezelf beter kennen. ‘Hoe ga je om met conflictsituaties?’ en ‘Op welke manier wil jij het liefst waardering en liefde ontvangen?’ zijn vragen die langskomen.

De avonden zelf zijn als een dateavond ingericht waarbij we samen genieten van een heerlijk diner. Hierna wordt de avond ingeluid en het thema van de avond besproken. Met z’n tweeën leer je aan de hand van goede gespreksvragen elkaar nog beter kennen. Zo kun je nog meer ontdekken van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie.

De cursus wordt gehouden op woensdag 10, 17, 31 januari en 14 en 28 februari in het gebouw van Luctor et Emergo Oldebroek. De cursus wordt georganiseerd vanuit de VEG Oldebroek en Luctor et Emergo. Deelname is gratis met een vrijwillige collecte aan het eind.

Graag nodigen wij hier stellen voor uit! Lijkt jullie dit een verrijking voor jullie relatie? Meld je dan aan bij Elias en Hilde Mendel: hilde.hartgers@hotmail.nl of telefonisch 06-20102988. Uiteraard mogen jullie ons ook benaderen voor meer informatie/vragen!

Wij zien er naar uit!

Groeten,

Elias en Hilde Mendel (+ PMC team)