Kerstactiviteiten IECO


HomeKerstactiviteiten IECO

Uitnodiging Kerstactiviteiten IECO

(Interkerkelijke Evangelisatie Commissie)

Wij ontmoeten u graag bij de verschillende kerstactiviteiten die door of samen met de IECO worden georganiseerd! De meeste hiervan zijn laagdrempelig. Wij willen u van harte aanmoedigen om een bekende die wat verder van het geloof staat, uit te nodigen!


KERSTNACHTDIENST OP HET RAADHUISPLEIN

Op kerstavond, 24 december om 22.00 uur, staat de jaarlijkse kerstnachtdienst op het programma. Zoals altijd zal dit op het bordes van het gemeentehuis aan de Van Asch van Wijcklaan zijn. Er zal een korte overdenking gehouden worden door Attie van den Berg en we zullen onder begeleiding van Concordia kerstliederen zingen, onder het genot van een warme beker chocolademelk. Een ieder van harte welkom!


KERSTBELEVINGSROUTE

Op 2e kerstdag wordt er een kerstwandeltocht georganiseerd. De route van deze belevingstocht zal starten en eindigen bij de Dorpskerk van de Hervormde gemeente in Oldebroek en zal ongeveer anderhalf uur duren. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur kunnen de deelnemers zich aanmelden bij de Hervormde kerk en zullen de groepjes om de 5 minuten van start gaan. Op diverse locaties in Oldebroek zullen sketches (korte toneelstukjes) worden vertoond van het kerstverhaal.  Er zullen onder andere Romeinse soldaten, herders, wijzen, Herodes, engelen, Maria en Jozef en een kerststal te bewonderen zijn. Muzikale medewerking zal er zijn van, onder andere, Concordia en Vocal Match. Kinderen mogen hun eigen gemaakt lantaarns / lampions meenemen.  Ook aan de inwendige mens wordt gedacht: kortom voldoende gezond voedsel voor lichaam en geest!

 


KERSTACTIVITEITEN BIJ DE ATB-VERENIGING OP ‘T LOO

Op het ATB-terrein aan Sportlaan in ‘t Loo zal de weken voor kerst een tent komen te staan. Ook is de gehele ATB-baan in kerstsferen gebracht en alleen dit al is het bezoeken waard. Naast de activiteiten van de ATB-vereniging zijn er ook een aantal activiteiten die in samenwerking met de IECO worden georganiseerd:

Kinderzangdienst op woensdag 21 december

Vanaf 18.30 uur tot ongeveer 19.30 uur is er een kinderzangdienst. De tent is geopend vanaf 18.00 uur. De muzikale medewerking zal worden verzorgd door de kinderkoren: Jong Oldebroek en De Merels (uit Wezep). Tussen de optredens door zal er tevens een kindermoment worden verzorgd door Anja Kruithof.


Kerstnachtdienst op zaterdag 24 december

Traditiegetrouw wordt er door de IECO niet alleen op kerstavond op het Raadhuisplein in Oldebroek een zangdienst georganiseerd, maar ook op ‘t Loo. Voorheen konden wij altijd terecht op het Landal Park, maar zoals wellicht bij u bekend is, zijn we daar helaas vanaf de corona-periode niet meer welkom. Gelukkig hebben we een prachtige andere locatie aangeboden gekregen. Vanaf 21.00 uur tot ongeveer 22.15 uur is er een kerstnachtdienst in de tent op het ATB-terrein. De inloop is vanaf 20.30 uur. Er is muzikale medewerking van de gospelband: Worship Together uit Zwolle. De band heeft als prachtige doel om door muziek mensen dichter bij elkaar en dichter bij God te brengen. Volgens vele muziekkenners is dit de beste gospelband die er in de regio te vinden is. Er zal tevens een korte overdenking worden gehouden door Kees Morren uit Oosterwolde.


KERSTKRANT

Deze maand hopen we de kerstkrant in alle brievenbussen van Oldebroek, Oosterwolde en ’t Loo te bezorgen. Heeft u hem niet gehad? Binnenkort liggen er ook exemplaren in de kerk