Actie Zorg voor Oekraïne


Actie Zorg voor Oekraïne

Actiedag Zorg voor Oekraïne

Iets meer dan een maand geleden op 2e Paasdag hielden we de actiedag “Zorg voor Oekraïne”. Dit in combinatie met de webshop, de autowasactie en inzet van heel veel gemeenteleden heeft tot nu toe het fantastische bedrag van € 17.946,40 opgeleverd. Wat was het een heerlijke zonnige dag en wat hebben we genoten om weer gezellig samen te zijn en bij te kletsen. Ook voor de diverse activiteiten / producten vanuit de webshop was veel interesse en hebben tot veel gezellige momenten geleid. Met het opgehaalde bedrag kunnen de vluchtelingen die in Ulmeni worden opgevangen voorlopig in hun levensbehoeften worden voorzien. We hopen dat we snel met deze mensen kennis kunnen maken, zodat we ons ook daadwerkelijk verbonden met hun gaan voelen.

Inmiddels zijn met de opbrengst van de actie alvast de nodige aanpassingen gefinancierd zodat binnenkort de vluchtelingen kunnen worden opgevangen.

 

Binnenkort hopen we in het maandblad of via de website weer een update te kunnen geven van de voortgang van de projecten die zijn opgestart.

Namens het actiecomité  Zorg voor Oekraïne.

Corine Kroes, Geke Docter en Bert-Jan van Norel