Home

Vrije Evangelische Gemeente Oldebroek

Foto's en verslag (volgt) wandelgroep Baarn - Amersfoort

Etappe Baarn-Amersfoort 002

Een bijzondere wandeldag

Het was weer zover; op zaterdag 27 juni gingen we met zo’n veertig wandelaars en tien ondersteuners (automobilisten en mensen voor de catering…) op stap.

Lees meer...

 

Foto's bezoek Chana aan zondagsschool

DSCN1135Een fotoverslag van het bezoek van Chana afgelopen zondag in groep 6 van de zondagsschool. De kinderen hebben een aantal Hebreeuwse liederen leren zingen, geleerd wat sjavoeot is en ook dat het belangrijk is om te bidden voor het volk van God.

Lees meer...

 

Marriage Course stopt

mariageAfgelopen periode is de Marriage Course wegens te weinig aanmeldingen niet doorgegaan. De stuurgroep heeft aan een willekeurige groep echtparen in onze gemeente een enquête toegezonden met een aantal vragen over de Marriage Course en de mogelijke redenen van wel of niet meedoen aan deze cursus.

Lees meer...

 

Vrouwengespreksgroep "Kades", data seizoen 2015-2016

tankKades betekent: oase in de woestijn.  Voor het nieuwe seizoen 2015/2016 willen we als Kades weer zo’n plek zijn om “bij te tanken”.

Dit bijtanken doen we door ons op deze avonden te laten opbouwen en bemoedigen vanuit Gods Woord, door samen te zingen en door de ontmoeting met elkaar.

Lees meer...

 

Foto's en verslag wandelgroep etappe Bussum - Baarn

IMG 5268Zaterdag 30 mei 2015 zijn we begonnen te wandelen met de 3e etappe het Westerborkpad Bussum naar Baarn, een wandeling in het spoor van de Jodenvervolging met een totale lengte van 336 km. Op deze wandeling zullen vele gedenk- en herinneringspunten tegen komen die ons doen herinneren aan de vervolging van de joden.

Lees meer...

 

Foto-impressie van de Pinkstermarkt

Bekijk de foto's van de Pinkstermarkt.

 

Lees meer...

 

Verslag en foto's ouderenmiddag op 23 mei 2015

DSC01463Deze middag is al weer de afsluiting van het seizoen, De zomer komt eraan met de vakanties en we beginnen dan weer in september.
We hebben deze keer geen gastspreker van buiten, maar de middag wordt ingevuld door ons eigen team. De leiding is in handen van Joke Faber.

Lees meer...

 
100_8014.jpg

internet

Kerkradio archief

kerktelefoon

Kerkradio live

diensten

Diensten

activiteiten

Activiteiten

 

Heeft u een vraag voor één van de voorgangers?

Casper

Peter

Ds Kasper
Kruithof

Br Peter
Hartkamp

email3

      email3

Actueel maandblad

maandblad icon3

Het Evangelie

logo-definitief-vergrootglas